Shape

Led verlichting in slagerijen niks dan voordelen!

Alle heerlijke vleeswaren perfect belicht bij Slagerij Jeroen & Anneleen uit Oudenburg

Voor kwaliteitsvolle vleeswaren kunnen de mensen uit Oudenburg en ver daarbuiten sinds jaar en dag terecht bij Klasseslagerij Jeroen en Anneleen. Met led verlichting worden de verse producten van Jeroen en Anneleen in het juiste licht aan de klanten gepresenteerd. Bovendien is het een pak energiezuiniger.

Puurheid, kwaliteit en creativiteit

In de Klasseslagerij van Jeroen en Anneleen draait alles rond puurheid in ambacht en smaak. Het enthousiaste 13-koppige team zet zich in om de klanten te verwennen met een smaakvol assortiment. “Wij willen dat onze naam geassocieerd wordt met kwaliteit, creativiteit en gezellig tafelen. We bieden, naast ons groot eigen bereid assortiment, een aantal ambachtelijke topmerken zoals Duroc d’Olives varkensvlees en Flandrienkaas aan. We streven er dag in dag uit naar om de beste, meest klantgerichte slagerij uit de streek te zijn,” vertelt Jeroen Vanhevel, die de zaak 13 jaar geleden startte met zijn echtgenote Anneleen.

Lager energieverbruik met led verlichting

“De verlichting die we installeerden in de beginjaren van de slagerij voldeed na 13 jaar niet meer. Tijdens onze zoektocht naar nieuwe verlichting kwamen we bij specifieke ‘vlees led verlichting’ terecht. Maar het licht liet een rozerode schijn achter op het vlees, dat er op die manier niet puur en smakelijk uitzag. Dit was geen goede oplossing voor ons. Harold van Light Consult bood de oplossing: een speciaal ‘wit’ led licht dat de verse producten perfect tot hun recht laat komen. Ik was meteen gewonnen hiervoor, niet alleen door de lichtkleur maar ook omdat ik besef dat een investering in led echt rendabel is. Het verbruik van led is aanzienlijk lager dan andere verlichting, de levensduur is langer en het rendement van de lampen is hoger,” aldus Jeroen.

Snelle en persoonlijke opvolging

Na de installatie bleek de verlichting in een bepaalde zone een tikkeltje te ‘geel’. “Light Consult pakte dit erg professioneel aan. Harold kwam meteen het lichtspectrum meten en voerde een aantal aanpassingen door in de verlichting, waardoor het licht werd zoals het moest zijn. Ik heb een vlot en persoonlijk contact met Harold en ben zeer tevreden over zijn uitstekende opvolging!”

Professionele uitstraling van de slagerij

Naast het kostenbesparende aspect zorgt de juiste led verlichting er ook voor dat de producten beter gepresenteerd worden aan de klanten. “Onze klanten merken dit niet echt, tenzij we hen er expliciet naar vragen. Maar goede verlichting helpt sowieso om hen een aangename winkelervaring te bieden bij ons. Dat vinden we heel belangrijk want het draagt bij aan de uitstraling van onze zaak. En weet je, in het juiste licht zien niet alleen de producten en de slagerij maar ook wijzelf er beter uit. Dat is toch ook mooi meegenomen?” zegt Jeroen lachend.

Kostenbesparend en prima klantenservice

Het licht in de slagerij komt zeer natuurlijk over, niet typisch ‘slagerij’. Als een klant thuiskomt met zijn bestelling, ziet hij de producten tenslotte ook in een natuurlijk licht. Ze zien er dan niet plots helemaal ‘anders’ uit, met ontevreden klanten tot gevolg. “Het loont zeker de moeite voor andere slagerijen om over te schakelen naar kwalitatieve led verlichting, met het oog op kostenbesparing én beleving naar de klanten toe,” besluit Jeroen tevreden.

Werken met Light Consult, dat is:

  • Snelle service en interventies
  • Persoonlijk contact
  • Toekomstgerichte oplossingen