Publicaties

Welkom op onze publicatiespagina! Hier vind je een verzameling van onze recente optredens in nieuwsartikelen en magazines.

Als gepassioneerde lichtconsultants willen we je graag laten zien hoe we de wereld van verlichting transformeren. Duik in onze inspirerende artikelen en persberichten waarin we delen hoe we innovatieve lichtoplossingen creëren voor verschillende sectoren. Laat je inspireren door de kracht van licht en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 • Een lichtadviseur is als een goede accountant

  Een goede accountant laat u de strategische beslissingen nemen, maar hij loodst u wel door de kluwen van mogelijkheden. Bij verlichting is het niet anders.
  Lumen Pro
 • De tuin als verlengde van je woning

  De tuin wordt meer en meer gezien als een ruimte in huis. Daarbij hoort de juiste verlichting, om ook na zonsondergang te kunnen genieten van je kleine oase van rust. Het juiste licht in combinatie met een stijlvolle (en praktische) armatuur zijn van essentieel belang. Zie je door het bos de bomen niet meer? Wij helpen je graag verder!
 • Human centric lighting en digitalisering doen intrede

  Het juiste licht kan zó veel doen voor jou en je winkel. We kunnen de dag van vandaag groen en fruit, vlees en andere koopwaar op een correcte manier verlichten. Er gaat minder energie verloren en je ogen worden aan aangenaam licht blootgesteld. Doordat je product aantrekkelijker wordt tentoongesteld, zal het aangenamer winkelen zijn en zal je verkoop stijgen. Daarbovenop kan je nog eens besparen op je energiefactuur. Een win-win dus!
 • Goedgekozen winkelverlichting

  Optimale winkelverlichting is niet alleen esthetisch, maar staat vooral in dienst van een perfecte weergave van de koopwaar. Hierbij zijn ervaren lichtontwerpers de sleutel tot succes.
 • Evenwichtige verhouding tussen kunstlicht en daglicht

  De principes van Human Centric Lighting worden hier toegepast om optimaal licht te bekomen op de werkvloer.
  Lumen Pro
 • Maatwerk op z'n best!

  Een relighting kan heel veel betekenen voor een zaak, maar het is heel belangrijk dat deze relighting project per project bekeken wordt. Of het nu een winkel, magazijn of bureel is, er is voor elke ruimte het juiste licht nodig. Wij helpen je hiermee graag verder!
  Lumen Pro
 • Integrative Lighting

  Werkplekken die te donker zijn, kunnen negatief zijn voor het welzijn van je werknemers. Het zorgt voor vermoeide ogen, en kan zelfs depressies uitlokken. Tegenwoordig wordt meer en meer ingezet op 'Integrative Lighting', daarbij wordt het volledig kleurspectrum van daglicht in kunstlicht gestopt, en raakt je bioritme niet verstoord. Studies tonen aan dat betere verlichting voor minder ziekteverzuim zorgt. Zeker de moeite waard dus!
  Voka Magazine