Shape

Apotheek Pharmanova Houthulst

De armatuur ‘Algorithm’ van Vibia is ontworpen om te inspireren en om ons de tools te geven om onze creativiteit om te zetten in de praktijk.

Net als een zwerm vogels of een wolk van bevroren regen, brengt deze armatuur schoonheid en geometrie in perfecte harmonie, door gebruik van verlichting. De magie zit ‘m in het feit dat elke klant de armatuur kan opstellen en invullen zoals hij dat zelf wenst. Design en elegantie zijn de kernwoorden bij deze installatie, en de mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij de ruimte centraal staat. Zo bestaat de armatuur uit verschillende lichtbollen, die je elk op een afzonderlijke hoogte kan installeren om de juiste dimensie te creëren. De installatie hangt aan het plafond door middel van een stalen structuur die de compositie doet zweven, en de armatuur een prachtig design geeft. Je kan de lichtbollen ook dimmen om de perfecte sfeer voor je ruimte te bepalen. 

Deze klant koos voor een golf van licht als rode draad doorheen de apotheek. De installatie hangt centraal in de ruimte, en biedt een rustgevende vertrouwde sfeer, gecombineerd met het juiste licht. Het prachtige design is meteen de eye-cathcer van de apotheek!

In samenwerking met : Pure Pharma

Fotografie: Jau

Installatie : Estelco