Shape

Lingeriezaak Le Boudoir Secret Kortrijk

In de 18de eeuw was een "boudoir" een elegant ingericht vertrek waar de vrouw des huizes zich kon terugtrekken om zich in alle rust en comfort te wassen en aan te kleden. Deze huiselijke, gezellige cocoonsfeer wil Lydia Lemahieu graag weerspiegelen in haar gespecialiseerde lingeriezaak Le Boudoir Secret, gelegen in de Doorniksewijk te Kortrijk. Lydia streeft ernaar dat haar klanten zich op hun gemak voelen tijdens het passen van lingerie en heeft zelfs een aangepaste pascabine voor gehandicapten. Van comfort gesproken!

In de winkel vind je tal van topmerken die in Kortrijk nog relatief ondervertegenwoordigd of onbekend zijn, een bewuste keuze van Lydia. Merken als Aubade, Braque, Mimi Holliday, Sapph en Selmark zullen je zeker verrassen tijdens een bezoek aan Le Boudoir Secret. De zaak pas perfect in de Doorniksewijk, waar al enkele andere bekende kwaliteitszaken gevestigd zijn.

Light Consult kreeg de opdracht om te zorgen voor de juiste verlichting in de winkel. We voorzagen led-modules, speciaal ontwikkeld om om de fijne stoffen van de lingerie optimaal tot hun recht te laten komen qua kleur en textuur.

Fotografie : Barns